Slovensko English Srpski Hrvatski   Пребарај Содржина Пријава
Деловни подрачја
Финансиски институции
Телекомуникации и логистика
Бизнис
Јавна администрација
Здравство
 

СРЦ системска интеграција д.о.о.е.л. Скопје 
Партениј Зографски 83/1-3
1000 Скопје
Македонија
Телефон   389 2 3113 844
Факс   389 2 3112 844
Контакт

Добродојдовте на веб порталот на СРЦ системска интеграција

СРЦ Групацијата е ориентирана кој системски и апликациски интеграции, бизнис конслтинг и имплементирање на бизнис решенија, проектирање, имплементација и одржување апликациски и инфраструктурни решенија, консултантски услуги и обука во областа на бизнис и процес менаџмент.
Компанијата ја темели својата бизнис стратегија на следните вредности:
•    Задоволство на клиентите и крајните корисници
•    Пријатна работна околина
•    Долгорочни партнерства
•    Континуиран раст и развој
Нашата мисија е да им овозможиме на нашите клиенти да се здобијат со предност во одност на конкурентите на пазарот преку користење на нашите бизнис решенија.

Print  
Новости
Print  

Референци:

  • Царинска управа на Р. Македонија
  • АДСДП на РМ
  • Министерство за финансии на Р. Македонија
  • Министерство за надворешни работи на Р. Македонија
  • Клиничка болница Sistina Acibadem
  • Ремедика
  • Специјална болница Филип Втори
  • Државна Лотарија на Македонија
  • ЕВН Македонија
  • Црвен крст на Р. Македонија